Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Spackspuiten Geldermalsen

René Verweij heeft in ons nieuwbouwhuis alle wanden spack gespoten. René is een echte vakman en ook erg aardig. Alles wordt netjes afgeplakt, voorbewerkt en na afloop wordt alles opgeruimd. Hij is een harde werker en geeft tips of suggesties om te zorgen dat het resultaat nog mooier wordt. Als de klus onverhoopt een dag langer duurt, is dat voor hem geen enkel probleem. Het resultaat telt voor hem en hij wil het zo netjes hebben al was het zijn eigen huis. Hoewel hij iets duurder was dan de andere biedingen hebben we op basis van de referenties voor Rene gekozen en daar hebben we geen moment spijt van gehad: wat een mooi resultaat! Door de extra aandacht die hij besteedde aan de overgang tussen plafond en wanden hebben we geen last van krimpscheuren. Ik kan iedereen Rene Verweij aanbevelen: een echte vakman!

 Elserike Looije

Spackspuiten Hendrik Ido Ambacht

Alleen maar lof voor deze vakman. Het bedrag is alleen hoger omdat we hem de benedenverdieping ook toe hebben vertrouwd. En binnen dat bedrag is hij netjes gebleven, als ook binnen de tijdsplanning die heel erg strak was. Hij was er elke ochtend om 6u en heeft flink doorgewerkt. Alles volgens de regeltjes gedaan: netjes afgeplakt, alles voorgemest, gegaasd en zelfs nog even een plafonnetje in de hal meegenomen omdat hij zich als vakman ergerde aan hoe de nieuwbouwaannemer dat had opgeleverd.
We maakten ons best zorgen over de beneden verdieping omdat de plafondhoogte daar 4m30 is, maar dat was nergens voor nodig want Rene is overal naartoe geklommen op zijn ladder.
Hij heeft erg oog voor het eindresultaat want ik kan werkelijk geen een gek plekje erin ontdekken. Volgens mij heb ik hem ook nog betrapt op het met de hand dichtsmeren van enkele kleine gaatjes een betonnen wand om te voorkomen dat die het eindresultaat zouden verstoren. Volgens mij zijn er zat vakmannen die gewoon de boel erop knallen en erna wel zien of de klant het ziet. Rene niet, die wil zelf ook gewoon tevreden zijn over zijn werk en hij kijkt ernaar met een strak vakmans oog.
Daarnaast was Rene trouwens ook altijd op tijd, zelfs vaak te vroeg.

Rene, heel erg bedankt. Als je iemand zoekt en René heeft plek op zijn agenda, zeker doen!!

Angela Lengkeek

Spackspuiten Den Haag

Na flink wat reacties, is ons oog gevallen op René. Hij gaf een eerlijke prijs voor het werk wat gedaan moest worden. Kortom een mailtje gestuurd en daarna afspraken gemaakt. Eerst per email contact gehad, daarna telefonisch afspraken gemaakt. Uiteindelijk voor het weekend nog een sms om alles te bevestigen. Er is dus duidelijkheid, wat wij zeer prettig vonden.

René heeft het spuitwerk gedaan terwijl wij op vakantie waren. Hij heeft een sleutel van onze woning gehad en onze ouders zijn langs geweest. Toen wij thuis kwamen viel onze mond open van verbazing, zo ontzettend goed en mooi zag het eruit!

René werkt ontzettend netjes. Eerst wordt alles zeer secuur afgeplakt, daarna gaat hij aan de slag, om als laatste keurig op te ruimen. Hij biedt een eerlijke, nette prijs voor het werk en raffelt niet af en communiceert zeer goed. Uiteindelijk zijn wij tot overeenstemming gekomen dat ook de volledige zolder werd gespoten, wat zeer net gedaan is.

Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen René zeer zeker aan! Een eerlijke, hardwerkende vakman!

Fleur de Weerd

Spackspuiten Rotterdam

Dikke 10 ,keurig vakman die zijn vaak verstaat.alles keurig afgeplakt en opgeruimd.
Ik zal iedereen hem aanraden.rene bedankt.super.

Mustafa Bouhannouch

Spackspuiten Nieuwerkerk aan den Ijssel

Ik moest van de woningstichting de wanden behangklaar opleveren, René reageerde snel via werkspot en hij heeft het zeer snel en prima uitgevoerd. Bedankt René!

Esther Bekker

Spackspuiten Voorburg

Het plafond in onze slaapkamer door René laten spackspuiten. Keurig gedaan vakwerk.

Martien Jansen

Spacspuiten Rotterdam

Wat een vakman zeg !! Rene heeft van ons lelijke plafond weer een prachtig nieuw plafond gemaakt. Een hele aardige jongen die heel erg hard doorwerkt. Wij kunnen hem iedereen echt aanraden ! Rene super bedankt voor alles !!

Marcel Viveen

Spackwerk Zoetermeer

Netjes afgeplakt en gespoten ... Zeer tevreden!!

Navin Rewti

Spackspuiten Oostvoorne

Een zeer goede ervaring met vakman Rene. Goed contact, houdt zich netjes aan
de gemaakte afspraken en tijden. Heeft voor een redelijke prijs ook nog wat extra
werk uitgevoerd (complete zolder spack-spuiten) en hier goed advies over gegeven.
Nadat in 1 kamer de wand wat "strepen" vertoonde stond Rene na overleg 2 uur later
op de stoep om die wand nogmaals over te spuiten, TOP!

R. Tol

Spackspuiten Oude-Tonge

Een prima ervaring gehad met René Verweij Afwerkingsbedrijf! René is zelf een ontspannen man die vanaf het eerste moment uitstraalt dat hij het "varkentje" wel even gaat wassen. Dit bleek hij meer dan waar te maken. René had voordat hij aan mijn klus begon nog de nodige tips en aandachtspunten waar ik rekening mee moest houden. Dit heeft het eindresultaat alleen maar beter gemaakt. Toen René eenmaal begonnen was, bleek dat hij vlot en secuur werkt. Niets dan tevredenheid.

Mickael Scharloo