Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Spackspuiten Rotterdam

Dikke 10 ,keurig vakman die zijn vaak verstaat.alles keurig afgeplakt en opgeruimd.
Ik zal iedereen hem aanraden.rene bedankt.super.

Mustafa Bouhannouch

Spackspuiten Nieuwerkerk aan den Ijssel

Ik moest van de woningstichting de wanden behangklaar opleveren, René reageerde snel via werkspot en hij heeft het zeer snel en prima uitgevoerd. Bedankt René!

Esther Bekker

Spackspuiten Voorburg

Het plafond in onze slaapkamer door René laten spackspuiten. Keurig gedaan vakwerk.

Martien Jansen

Spacspuiten Rotterdam

Wat een vakman zeg !! Rene heeft van ons lelijke plafond weer een prachtig nieuw plafond gemaakt. Een hele aardige jongen die heel erg hard doorwerkt. Wij kunnen hem iedereen echt aanraden ! Rene super bedankt voor alles !!

Marcel Viveen

Spackwerk Zoetermeer

Netjes afgeplakt en gespoten ... Zeer tevreden!!

Navin Rewti

Spackspuiten Oostvoorne

Een zeer goede ervaring met vakman Rene. Goed contact, houdt zich netjes aan
de gemaakte afspraken en tijden. Heeft voor een redelijke prijs ook nog wat extra
werk uitgevoerd (complete zolder spack-spuiten) en hier goed advies over gegeven.
Nadat in 1 kamer de wand wat "strepen" vertoonde stond Rene na overleg 2 uur later
op de stoep om die wand nogmaals over te spuiten, TOP!

R. Tol

Spackspuiten Oude-Tonge

Een prima ervaring gehad met René Verweij Afwerkingsbedrijf! René is zelf een ontspannen man die vanaf het eerste moment uitstraalt dat hij het "varkentje" wel even gaat wassen. Dit bleek hij meer dan waar te maken. René had voordat hij aan mijn klus begon nog de nodige tips en aandachtspunten waar ik rekening mee moest houden. Dit heeft het eindresultaat alleen maar beter gemaakt. Toen René eenmaal begonnen was, bleek dat hij vlot en secuur werkt. Niets dan tevredenheid.

Mickael Scharloo

Spackspuiten wanden nieuwbouwhuis

Wij kijken terug op een goede ervaring met René Verweij Afwerkingsbedrijf. Voor het spackspuiten van onze nieuwbouwwoning zijn wij in zee gegaan met René. Op Werkspot gaf hij vooraf een duidelijk bod met een nette (eerlijke) prijs.

René was netjes op tijd bij onze woning, communiceert duidelijk en het spackspuitwerk ziet er goed uit. René heeft daarbij ook veel aandacht besteed aan het netjes afplakken van ramen, kozijnen en het keukenblok. Wij zijn dan ook tevreden met de wijze waarop hij onze klus heeft aangepakt.

Vivian Vollenbroek

Spackspuiten van muren plafond Hoogvliet

Naar aanleiding van de goede referenties op werkspot hebben wij ervoor gekozen een afspraak met Rene te maken voor het bespreken van de opdracht.
Hij bood als een van de weinige een duidelijke en nette prijsopgave.

Op de afspraak was hij netjes op tijd en dacht goed mee mbt de uit te voeren werkzaamheden. Voor een nette prijs heeft hij onze hele nieuwe nieuwbouwwoning gespoten (incl. houten platen op zolder met voorstrijk). De woning was heel precies afgeplakt, hierdoor is alles heel netjes en schoon achtergebleven.

De muren zijn prachtig geworden en Rene heeft het huis goed schoon gemaakt na afloop van de werkzaamheden. Hij was verder heel goed bereikbaar en heeft al onze vragen beantwoord. Niets dan lof!

Naomi Voois

Nieuwbouw woning spuiten

Een vakkundige en professionele man die vanaf begin af aan een vertrouwd gevoel gaf. De klus is netjes conform afspraak afgehandeld en genieten er iedere dag van. Prijs/kwaliteit is zeker goed op elkaar afgestemd. Zeker een aanrader!

Jos Muller