Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen! Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Spackspuiten wanden nieuwbouwhuis

Wij kijken terug op een goede ervaring met René Verweij Afwerkingsbedrijf. Voor het spackspuiten van onze nieuwbouwwoning zijn wij in zee gegaan met René. Op Werkspot gaf hij vooraf een duidelijk bod met een nette (eerlijke) prijs.

René was netjes op tijd bij onze woning, communiceert duidelijk en het spackspuitwerk ziet er goed uit. René heeft daarbij ook veel aandacht besteed aan het netjes afplakken van ramen, kozijnen en het keukenblok. Wij zijn dan ook tevreden met de wijze waarop hij onze klus heeft aangepakt.

Vivian Vollenbroek

Spackspuiten van muren plafond Hoogvliet

Naar aanleiding van de goede referenties op werkspot hebben wij ervoor gekozen een afspraak met Rene te maken voor het bespreken van de opdracht.
Hij bood als een van de weinige een duidelijke en nette prijsopgave.

Op de afspraak was hij netjes op tijd en dacht goed mee mbt de uit te voeren werkzaamheden. Voor een nette prijs heeft hij onze hele nieuwe nieuwbouwwoning gespoten (incl. houten platen op zolder met voorstrijk). De woning was heel precies afgeplakt, hierdoor is alles heel netjes en schoon achtergebleven.

De muren zijn prachtig geworden en Rene heeft het huis goed schoon gemaakt na afloop van de werkzaamheden. Hij was verder heel goed bereikbaar en heeft al onze vragen beantwoord. Niets dan lof!

Naomi Voois

Nieuwbouw woning spuiten

Een vakkundige en professionele man die vanaf begin af aan een vertrouwd gevoel gaf. De klus is netjes conform afspraak afgehandeld en genieten er iedere dag van. Prijs/kwaliteit is zeker goed op elkaar afgestemd. Zeker een aanrader!

Jos Muller

Spacspuiten Middelharnis

Zeer vriendelijk en betrouwbaar persoon, werkt netjes en is mee denkend!

Verstaat zijn vak goed en heeft perfect werk afgeleverd!

Wij hadden ter plekke een stukje meerwerk en dit is ook naar ratio goed afgehandeld!

Conclusie een man die er verstand van heeft en zijn vak goed beheerst! 20+ jaar ervaring!

Kris de kleijn

227 m2 spackspuiten

Zeer netjes onze muren gespoten en alles zeer goed afgeplakt! Wij zijn zeer tevreden en zouden René ook zeer zeker aan iedereen aanbevelen!
Zeer scherp geprijsd!

Albert Van Wijnen

Spackspuiten Ijsselstein

René communiceert erg goed. Vooraf duidelijk de opdracht en werkmethode besproken. René denkt erg goed mee en gaat vooral voor goed resultaat, ook als dit hem extra werkt kost (plinten plakken voor spuiten zodat hij de naadjes mooi dicht kon smeren in plaats van eerst spuiten en later plinten plakken en zelf naadjes dicht maken, top!!).

De dag voor aanvang van de opdracht netjes via sms een reminder gekregen. Tijdens de klus elke dag contact, vaak ook even langs gereden om voortgang te bekijken. René werkt erg netjes en lummelt niet maar wat rond. Eindresultaat is top, alles mooi, fris en strak. Netjes opgeruimd en achter gelaten.

René is zeker niet de duurste en levert gewoon goed werk voor een goede prijs. Volgende keer hoef ik dus geen opdracht op Werkspot te plaatsen maar weet ik wel wie ik moet benaderen.

Groet,

Stefan Miltenburg.

Spackspuiten van een zolder

Rene heeft een mooi stukje werk afgeleverd. Hij is vriendelijk en pro-actief. Hij komt zijn afspraken na.

Jos Vermaas

Spack/ latex spuiten Barendrecht

Rene is een echte vakman. Gaat secuur en netjes te werk en is stipt op tijd.
De afspraken die we hebben gemaakt is hij allemaal nagekomen.
Er was in de woning nog een uitdaging omdat het plafond 4,2 meter hoog is.
Ook dat was gaan probleem.
Al met al in totaal 70m2 gestuukt en 180m2 gespoten. Met het afplakken erbij was Rene hier 4 dagen mee bezig.
Mocht ik nog een keer een klus hebben om te stuken of spuiten dan zal ik zeker niet twijfelen om Rene te bellen.

Donovan van den Driesche

Spuiten nieuwbouwwoning

Telefonsich de opdracht besproken en conform afspraak gewerkt.
Het zit er nu een jaar op, En we kunnen concluderen dat het goed is gedaan! Van boven naar beneden geen scheuren en overal egaal!
Echt top! Zeker een aanrader!

Kay Luijten

Spackspuiten gehele nieuwbouwwoning Utrecht

René is een echte vakman en heeft de muren van onze nieuwbouwwoning voorzien van mooi spackwerk. Het resultaat is erg mooi geworden. Hij werkt keurig volgens afspraak en was zo flexibel dat hij op ons verzoek zelfs een week eerder kon beginnen. Ook heeft hij heel handig met ons meegedacht over het later zelf verven van de muren. Hij is heel betrouwbaar en we zijn erg blij met het resultaat!

Remco Blewanus